30.04.2021 SISTE NYTT OM PINSETREFFET PÅ TORPOMOEN 2021

 

Styret og UK har i dag bestemt å utsette avgjørelsen om Pinsetreffet på Torpomoen til den 12 mai. Da har forhåpentligvis regjeringen kommet med nye nasjonale regler, og vi krysser fingrene for at disse går i vår favør; slik at vi får gjennomført Pinsetreffet.

Hvis de åpner for arrangementer og reiser på tvers av kommunegrenser før Pinse, så vil vi åpne for påmelding så snart som mulig. Det vil bli svært kort påmeldingsfrist. Fristen blir satt til 18.mai. Hvis alle følger med på hjemmesiden og Facebook den 12. mai, så skal vi klare dette.

Hvis du planlegger å reise på Pinsetreffet, så kan du allerede nå bestille rom på forhånd og heller avbestille hvis vi må avlyse.

Hvis det blir tidligere avklaring, vil vi legge ut informasjon på hjemmesiden vår snarest.

Vi håper at så mange som mulig fortsatt planlegger Pinsen sammen med oss.

Hilsen

Utstillingskomiteen v/Anette Søhagen

Print Friendly, PDF & Email