Frist for nominasjoner til Allsidighetsprisen

Vi minner om at 31. januar er siste frist for å nominere en hund, et miljø i klubben eller en avdeling til Norsk Berner Sennenhundklubbs Allsidighetspris. For hund/ekvipasje er det aktivitet de to siste årene som gjelder, og for større enheter som klubbmiljøer eller lokalavdelinger er det virksomhet de siste fem som danner grunnlaget for nominasjon. Nærmere opplysninger om kriteriene finner du på siden om Allsidighetsprisen

I fjor var det avdelingene i Asker og Bærum og i Rogaland som delte prisen. Før det hadde det bare vært individuelle vinnere. Hvem synes du står for tur denne gangen? Send nominasjonen din til [email protected] innen søndag 31. januar 2021. Det er lov å nominere seg selv. Juryen består av brukshundkomièens leder og to medlemmer utpekt av hhv. styret og brukshundkomitèen.

Print Friendly, PDF & Email