Avd.Oslo&omegn, Rabattavtale med Best for Dogs

Rabattavtale med Best for Dogs hundesenter!

I høst har vi inngått en rabattavtale med Best for Dogs As. Avtalen gir medlemmer av NBSK avd Oslo og omegn, og nærliggende avdelinger, rabatterte priser på kurs og konsultasjoner ved Best for Dogs hundesenter og gjelder i første omgang ut september 2021.

Best for Dogs As er et hundesenter på Skedsmokorset, som tilbyr en rekke varierte kurs innenfor både lydighet, søk og nesearbeid, så vel som adferds-konsultasjon. De benytter etisk riktige, belønningsbaserte metoder for trening av hund, og etterstreber å se hver ekvipasje individuelt og å ha en gjennomtenkt og løsningsorientert pedagogikk for alle.

Best for Dogs tilbyr følgende rabatter på sine produkter:

  • 15% rabatt på alle kurs
  • 15% rabatt på alle privattime-pakker. (Gjelder ikke for enkelttimer, kun de pakkeløsninger som er beskrevet på Best for Dogs hjemmeside)
  • 25% rabatt på kurs dersom man melder seg på 2 kurs samtidig.

 

  • Det er ikke rabatt på hundeutstyr, fór og liknende som selges i Best for Dogs butikk.

 

I avtalen fikk vi også lov til å inkludere medlemmer av nærliggende avdelinger, uten at de øvrige avdelingene måtte binde seg til avtalen. Best for Dogs hundesenter tilbyr altså nå rabatterte priser på hundekurs og privattimer for medlemmer av følgende avdelinger i NBSK: Oslo og omegn, Asker og Bærum, Buskerud, Østfold, Vestfold og Hedmark.

Påmelding gjøres på hjemmesidene til best for dogs https://www.bestdogs.no/ husk å oppgi at du er medlem i NBSK og hvilken avdeling. 😊
XMA Header Image

 

 

Print Friendly, PDF & Email