-Og vi gikk og gikk, og gikk og gikk…

På 50 dager med Turhund2020 har 53 påmeldte hunder tilbakelagt 8474,2 kilometer. Det er nesten like langt som fra Oslo til Los Angeles. Det blir et gjennomsnitt på 159,9, eller 3,2 km pr. dag. Nærmest dette gjennomsnittet ligger Marianne Østby Pedersen og Alfred.

Så mange bekker små blir en ganske stor å. En ekvipasje har allerede passert kravet for sølvmerke og og holder stø kurs mot gull. Sju har sålangt gjort seg fortjent til bronsemerke, og ennå er det fortsatt 123 dager igjen til nyttårsaften og mulighetene til like mange morgen- og kveldsturer. Så her er det bare å starte tripteller’n og komme seg over dørstokken. Det skal faktisk ikke mer til enn en halvtimes tid hver dag. Hele lista finner du her, og det er ennå ikke for seint å bli med.

Print Friendly, PDF & Email