Bli med på tur!

NBSKs brukshundkomitè går digitalt! Vi er lei av avlysninger og inviterer deg med på Turhund 2020. Registrer deg i dag og slå følge med haugevis av andre bernerfolk og hunder. Sammen kan vi gå tur tross pandemi, smittevernrestriksjoner og andre begrensninger. På nettskjemaet kan du registrere når, hvor og hvor lang turen ble. På slutten av året kan vi gratulere hverandre med bedre kondis, gladere hunder og langt flere kilometer og mer frisk luft enn vi kunne ant på forhånd. Om du går, jogger, sykler eller bruker ski er det samme. Alle skal med, for alle må ut en gang eller to eller tre om dagen.

Dette er ingen konkurranse om å gå mest eller lengst, men vi tror det er mye motivasjon i å se hva all denne luftingen av hund faktisk blir til. Det koster 100 kroner pr. hund å være med. Du kan betale via nettbank eller Vipps. Se Turhund 2020. Liste over deltakere og distanse blir oppdatert her på nettsberner-web’en i starten av hver måned. Premiene trekkes blant dem som har registrert minst ti turer i løpet av året 2020. Milepælene å tøye seg etter er:

  • Bronsemedalje: 300 km, dvs. gjennomsnitlig 1,7 km pr. dag ut året f.o.m 11. juli 2020
  • Sølvmedalje: 600 km, dvs 3,5 km pr. dag
  • Gullmedalje: 1000 km, dvs 5,8 km pr. dag

1000 km på et halv år høres kanskje voldsomt ut, men det er faktisk ikke mer enn en drøy halvtimes lufting i normalt tempo morgen og kveld. I tillegg har vi laget en klubb på mosjonsappen Strava slik at vi kan se når og hvor andre har gått, og gi hverandre velfortjent skryt/kudos. Så få på deg skoene, fest lenka på hunden og kom dere over dørstokken! Turhund 2020 er i gang!

Spørsmål kan sendes til [email protected]

Print Friendly, PDF & Email