Avd. Asker og Bærum er tildelt NBSKs Allsidighetspris

NBSK avd. Asker & Bærum er nettopp kåret til vinner av Allsidighetsprisen i NBSK for 2019 (vunnet sammen med avd. Rogaland).

Juryen for Allsidighetsprisen er satt sammen av 3 personer – én fra NBSKs styre, én fra Brukshundkomiteen og et uavhengig medlem. Som navnet tilsier handler dette om allsidighet. Kriteriene for tildeling er at den enten kan deles ut til en berner som er aktiv innenfor tre ulike sjangre/grener. Alternativt kan prisen deles ut til «et miljø eller en avdeling som de fem siste årene har nedlagt beundringsverdig innsats ut over det forventede for å synliggjøre rasens allsidighet».

I alle tidligere år har det vært en hund som har fått prisen, men nå for første gang i Allsighetsprisens historie er prisen delt ut til en avdeling, delt mellom to avdelinger.

Vi i avd. Asker og Bærum har i en årrekke hatt et bredt tilbud til hund og eier, og har vært meget synlige i nærmiljøet. Avdelingen er meget stolt over å ha fått tildelt prisen og setter veldig pris på dette.

For mer informasjon om Allsidighetsprisen og juryens begrunnelse, se side 82 i nr. 1-2020 av NBSKs medlemsblad Berner’n, eller klikk her for å lese artikkelen i Berner’n.

Print Friendly, PDF & Email