Godt nytt år til alle i avdeling Nord!

Håper at nyttårs-feiringa gikk fint for seg, og at dere sammen med verdens beste venn(er) har fått samlet energi og krefter for et stadig lysere og aktivt 2020.

Litt om vårsemesteret vårt i avdelinga:

 • Husk medlemskontingenten – den må dere se etter enten i posten eller i innboksen til avtalegiroen.
 • Årsmøtet 25. januar.  Vi er ei stor avdeling rent geografisk.  Vi trenger aktive medlemmer for å drive klubben vår til det beste for oss selv og ikke minst hundene våre.  Vi har plass til alle!  Tenk på dette i dagene som kommer når Monica og Solfrid søker nye medlemmer til vervene våre.  innkalling årsmøte 2020
 • Vi er i full sving med planlegging av Skjomenutstillinga 23.-24. mai 2020.  Selv om vi er en driftig gjeng, så trenger vi stadig flere hender.  Meld fra til Trine-Lise eller undertegnede dersom du vil bidra.  Og det er ingen hokus pokus.  Som ellers i arbeidslivet blir man tildelt oppgaver som en skal løse.  Dette er heller ikke til hinder for å stille ut egen hund.
 • I forkant av utstillinga planlegges et grooming-kurs  ca april.  Si gjerne i fra om du er interessert.  Da blir også vi som skal arrangere mer motivert:)
 • Kløvhundmerket i bronse og sølv arrangeres i Øverbygd 6. juni i Øverbygd.  Spørsmål om arrangement, trening mm kan rettes til undertegnede, så skal vi sørge for de gode svarene. Ytterligere informasjon og påmelding finner du her https://berner-sennen.no/komiteer/bruks/klovhundenes-aeresliste/
 • Når det gjelder utstillinger i nærområdet, så minner vi om følgende:
  • Nordkjosbotn 28.-29. mars
  • Skjomen 23.-24. mai
  • Tromsø 13.-14. juni
   På hver utstilling legger vi opp til formelt og uformelt sosialt samvær.  På Nordkjosbotn møtes vi på kafe etter utstilling, i Skjomen har vi felles grillkveld og i Tromsø satser vi på middag på byen lørddag tidlig kveld.
   Vi håper å se nye og gamle utstillere sammen med oss.  Ingen spørsmål er for dumme, og vi hjelper hverandre med erfaringsutveksling, råd og tips i forhold til hundehold og berner.

Da ønsker jeg dere en riktig fin etterjulsvinter!  Endelig går det mot lysere tider!

Beste hilsen Solveig

Print Friendly, PDF & Email