Avd.Oslo&omegn, Temakveld

Tirsdag 14. januar 2020 blir det temakveld på bernertreff.

En spennende kveld kan vi garantere dere, så meld dere på.

Temaet er :

Foredrag om styrke, balanse og koordinasjon.

Det blir gjennomgått hvordan og hvorfor man bør trene stabiliserende muskulatur, balanse og koordinasjon med hunden sin. Det vil bli gitt eksempler på forskjellige øvelser og utstyr for trening av stabiliserende muskulatur, balanse og koordinasjon. Det vil bli også bli gitt eksempler på varianter av øvelsene som kan utføres med utstyr de aller fleste har hjemme i sitt eget hus.

Denne typen trening er effektiv for å trene opp nervesystemets koordinerende og balanserende evne. Ved å gjøre dette kan man effektivt få trent opp kroppens evne til å stabilisere ledd og automatisere bevegelser, noe som igjen vil kunne øke prestasjonsevnen og forebygge skader.

Kurset holdes av hundefysioterapeut Hilde Iren A. Solberg

Ta en titt inn på deres web side: http://www.smarthund.no/

De holder på i 2,5 timer.  Vi starter opp kl.19.00 – 21.00

Påmeldingsfrist: 12. januar,

epost: [email protected]

Inngang kr.50.- vipp til Inger nr: 976 42 848

merk med Temakveld.

Print Friendly, PDF & Email