Dugnadshjelp til NBSKs stand på Dogs4All

Vil du bidra til at NBSK kan ha stand på rasetorget under årets utgave av Dogs4All?

Styret i NBSK har fått mange tilbakemeldinger om at man savner at NBSK har stand på rasetorget under Dogs4All. Utstillingen holdes 15. – 17. november i år. For å få til en stand, er vi helt avhengig av dugnadshjelp til følgende:

Torsdag: Transport av materiell fra lager ved Østmarkssetra, og opprigging av stand på ettermiddag/kveld.

Fredag: 9 personer i 3 x 3 timers ( 9 -12, 12 -15, 15 – 18) økter for bemanning av standen. Du kan ta med hunden din og plassere den i innhegning på standen som «klappehund». Arbeidsoppgaver på stand: Presentere og promotere rasen for interesserte, rekruttere potensielt nye bernereiere og medlemmer, vise fram hundene og være klubbens ansikt utad.

Lørdag: Samme som fredag.

Søndag: Samme som fredag.

Søndag: Nedrigging av stand og transport av materiell tilbake til lager ved Østmarkssetra. Det antas at dette skal skje fra ca. kl. 17.00.

I tillegg behøver vi noen personer (3-4), som kan hjelpe styret med planlegging i forkant og koordinering underveis.

Vil du bidra? Så flott!! Takk! Send da en forpliktende påmelding på følgende mail:
[email protected], og angi hva du kan bidra med og når.

Merk at vi må ha tilbakemelding så raskt som mulig og innen 1.10.2019, for å vurdere om vi har nok frivillige til å gå videre til reservering av stand. Har du spørsmål, ta kontakt med Frode Holland, på mobil 98 20 75 08, eller via mail: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email