Klubbmestere i lydighet 2019

Klubbmestere i lydighet 2019
LP-mestere 2019, f.v.: Marianne Sandvik/ Ellie, Kjersti Rosvoll/Tuzzi, Mari-Ann Amundsen/Reggae

Lørdag under årets pinsetreff på Torpomoen i Hallingdal var det som vanlig lydighetsstevne med innlagt klubbmesterskap for bernere. Dommer Terje Haugen hadde kommet inn etter at Lene Berentsen meldte forfall og var en streng, men rettferdig dommer. Uansett trekk i karakteren fikk alle konstruktive meldinger og oppmuntringer med seg ut av ringen. Ettersom flere av bernerfolket skulle multitaske både i utstillingen og på LP-banen kunne synkroniseringen være en utfordring. Men det var aldri noe større problem. Stevnet gikk greit for seg, og alle kom gjennom programmet før regnet satte inn.

Klubbmestere i NBSK:

  • Lydighet kl. I: Kordette av LeeArmand “Ellie”/Marianne Sandvik, 157,5 poeng
  • Lydighet kl. II: Doremis Tinkerbell Dokri “Tuzzi”/Kjersti Anette Rosvoll, 125,5 poeng
  • Lydighet kl. III: Cafridas Rhythmic Ragtime “Reggae”/Mari-Ann H. Amundsen, 204 poeng

Helt uoffisielt ble det kåret en “mesternes mester”, regnet ut fra hvor mange prosent man oppnådde av full score i klassen, multiplisert med samme utjevningsfaktor som vi bruker for mestvinnende. Det regnestykket endte med at den store sekken med fôr fra sponsoren Royal Canin ble med Ellie og Marianne hjem. Vi gratulerer alle med innsatsen!

Lydighetskonkurransen ble gjennomført av  brukshundkomitèen som sponses av Nortro AS/Trubulent.no, produsent av Laika-kløven.

 

Print Friendly, PDF & Email