Kløvhundsesongen er i gang

kløvhunder tok bronsemerkeDet var ikke bare eliteserien i fotball som ble sparket i gang søndag 31. mars 2019. Det gjorde også kløvhundsesongen da NBSK avd. Hedmark og Oppland arrangerte årets første kløvhundprøve på Stange. På en bløt, men bar vei i solskinn og passe temperatur fullførte fem hunder og førere turen på en trygg og god måte, ledet av Anne Marta Botten. Vi gratulerer Ulla og Macarena med bronsemerket, og Mira, Martha og Sintran med kløvmerke i sølv! Veldig bra jobba alle sammen!

Anne Martha Botten forteller at de gikk prøven på en skogsvei, ca 5 km innover bak Stangehallen. Der tok de en kort rast ved vendepunktet. Etter drøyt 10 km takket to for
turen, vel fornøyde med kløvhunder tar sølvmerketbronsemerket i lomma. De resterende tre fortsatte på en annen skogsvei og snudde etter en stund. Og godt beregna så kunne de registrere telleverket på drøye 15 km ved ankomst på utgangspunktet. Sølvmerkene var vel fortjent! Hurra!

Neste kløvhundprøve går ved Hålandvannet ved Stavanger søndag 7. april.

Foto: Anne Martha Botten, NBSK avd. Hedmark

Print Friendly, PDF & Email