Bernerens dag i regi av 30 års jubileet til klubben.

I anledning NBSK sitt 30 års jubileum i år, inviterte styret i avd.Oslo og omegn sine medlemmer og ellers alle kjente til Bernerens dag. Anne Misje og Pia satt stand ved veien og forklarte turfolket hva som foregikk oppe på hytta til Norsk
Folkehjelp som er vår base på tirsdager og ellers når vi søker om å få bruke den.

Små og store så alle Berner Sennenhundene
og jammen fikk Anne og Pia de til å legge turen opp til hytta 🙂 Hundene fikk masse oppmerksomhet og kos og alle fikk seg en kakebit, pølse, kaffe og brus.Turfolket fikk vite alt de ville om den flotte rasen vår og praten gikk 😉 Folk synes dette var helt fantastisk og at de fikk være med å feire dagen vår 🙂
Hvor mange små og store som besøkte oss… ja det aner vi ikke, men mange var det, bare å ta en titt på bildene som ligger på vår FB side 🙂
 
 
Print Friendly, PDF & Email