Svenskene går for kløvhundmerket

Kløvhund og eier på fjellet
Anna og kløvhunden Nemo på Hardangervidda 2014

4. – 7. januar går MyDog av stabelen i Gøteborg. Der kommer SSHK til å være representert på raseklubbtorget, og på lørdag eftermiddag og søndag formiddag kommer Anna Fronth og Nemo til å være der for å informere om kløvhundmerket vårt. Kløvhundprøven har siden lanseringen i mai fått stor oppmerksomhet i Sverige, og de første ekvipasjene østfra har allerede gjennomført bronsemerkeprøve i regi av avd. Østfold.

Anna bor i Strömstad, men jobber i Norge og er aktiv i avdeling Østfold. Sammen med Nemo er hun ofte på tur i den norske fjellheimen, og de har deltatt på NBSKs kløvturer flere ganger. Nemo har kløvmerket i både sølv og bronse, og hvis det går som de planlegger skal de forsøke seg på gullmerket under pinsetreffet på Torpomoen. Ta kontakt med dem hvis du er i Gøteborg denne helga!

Print Friendly, PDF & Email