Vi trenger bilder…….!!

Som de fleste sikker har fått med seg – neste år er det 30 års jubileum for NBSK. I den forbindelse arbeider en komite med å lage en jubileumsbok om klubbens utvikling. Boken skal ha en stor andel bilder. Derfor, har du noen fine bernerbilder som du kunne tenke deg å dele, send oss disse.

Vi ønsker både gamle og nye bilder, farger og sort/hvitt. Bildene bør være av en viss kvalitet – om mulig minst 1 MB i størrelse. Men, gamle bilder som kan være interessante fordi de forteller noe om historien tar vi også gjerne, selv om kvaliteten ikke er veldig god (for eksempel skannete bilder).

Sender du inn bilder bekrefter du automatisk at NBSK har bruksrett til bildene. Når du sender inn bilder, husk å bekrefte at du er fotografen for de bildene du sender inn. Dette er viktig – bilder uten slik bekreftelse kan vi ikke bruke.

Bildene sendes til [email protected]. Merk at de forskjellige e-postleverandørene har forskjellige maksgrenser for e-poststørrelse, ofte i intervallet 10 – 25 MB.

Frist: Snarest, men vi tar i mot gode bilder også i august og kanskje også september….. 🙂

Print Friendly, PDF & Email