Vi trenger gevinster

Ta en sjanse, gi en gevinst

Alle liker å vinne, så vær med å fylle et bugnende gevinstbord til lotteriet!
Hvert år drar lykkelige bernerfolk hjem fra Torpomoen med noe de har vunnet, enten det er titler, rosetter, quizen på medlemsfesten eller rett og slett noe fra gevinstbordet i lotteriet. Når det gjelder det siste trenger vi bidrag som frister medlemmer og besøkende til å åpne lommebøkene eller Vipps-appen. Har du en gevinst eller tre som vi kan lodde ut, så ta det med og henvend deg i sekretariatet når du kommer. Ikke alle kan vinne noe i ringene, bli BIR, BIM eller klubbmester i lydighet eller rallylydighet. Men alle som har en tier til overs kan kjøpe seg en sjanse i trekningen som skjer både lørdag og søndag. Lotteriet er en viktig inntektskilde for klubben og et hyggelig minne for mange.

Print Friendly, PDF & Email