Fikk du ikke Berner’n nr. 1?

Har du ikke fått bladet og mener du skulle ha mottatt det? Etter at Berner’n nr. 1 ble sendt ut for et par måneder siden har vi fått flere nummer i retur. Kanskje har du flyttet i løpet av året og ikke husket at du må melde dette inn i NKKs register? I så fall har vi ikke riktig adresse på deg – vi benytter databasen til NKK når bladet sendes ut. Derfor, her er to viktige punkter:

  1. Fikk du ikke bladet og du mener du skulle ha mottatt det? Send e-post til [email protected] med beskjed og send også din riktige postadresse
  2. Har du flyttet, husk å registrer dette i NKKs database slik at vi har riktig adresse når neste nummer sendes ut i løpet av juni. Dette gjøres enklest via din bruker NKKs side. Gå til www.nkk.no, logg deg inn via “Min side” og oppdater informasjon, både vanlig postadresse og e-postadresse.
Bernern forside nr 1-2017
Print Friendly, PDF & Email