Betalt medlemsavgiften i NBSK for 2017…?

Det er fortsatt mange som ikke har betalt medlemsavgiften ennå. Lurer du på om du har betalt, og hvordan du kan gjøre det – les videre.

Faktura og betalingsinformasjon sendes ut av NKK. Det sendes ikke lenger ut papirfaktura. I januar ble det sendt ut en e-post til alle (under forutsetning av at du har registrert riktig e-postadresse hos NKK) med informasjon om innbetaling, og muligheten for å registrerer eFaktura. Vær imidlertid klar over at e-posten ikke ble sendt med NKK som avsender, den ble sendt fra «[email protected]» i første uken av januar – se om du finner den.

For å sjekke om du har betalt, og eventuelt få informasjon om innbetaling, gjør som følger:

  • Gå på NKKs side; www.nkk.no
  • Logg inn via “Mine sider” (øverst på hjemmesiden). Her kan du også etablere ny bruker, eller spørre om passordet ditt dersom du har glemt det.
  • Velg fanen “Medlemskrav”, der finner du ytterligere informasjon om du har betalt eller ikke, og opplysning om innbetaling.

Vi håper du fortsatt ønsker å være medlem av NBSK og dermed støtte NBSKs arbeid for å fremme berneren i Norge, dens helse og bruksområder. Medlemsavgiften for 2017 er kr. 540,- hvorav kr. 190 er grunnkontingent til NKK (obligatorisk) og klubbmedlemskapet er kr. 350,-.

Print Friendly, PDF & Email