Opplæring i trekk for bernere, i mars og april

AB 2017 trekktrening

Å la din Berner trekke er morsomt! Avdelingens trekk-gruppe trenger flere medlemmer. Har du en Berner og har lyst til å prøve en morsom aktivitet for både to og firbente er du hjertelig velkommen å prøve trekk og se om det passer for deg og din hund. 

Klubben har seletøy og enkle drag med hjul som egner seg for å starte med, etter hvert går vi over til å trekke de større vognene (saccovogner). Vi tar det gradvis. Det hele ledsages av Tone og Tore som har drevet med trekk i mange år.

Vi trekker for kommunen noen onsdager i måneden, kom gjerne innom og se. Det skjer ved Levre skole kl. 19:00. For datoer ta kontakt med Tone  og Tore eller se aktivitetskalenderen som legges ut på hjemmesiden om ikke så lange.

Vi samles 3 kvelder, onsdagene 22. mars, 29. mars og 19. april, alle dager kl 18.00. Sted er ved “garasjen” ved Levre Skole, se beskrivelse her.

Vil du prøve trekk, meld deg på! Ta kontakt med Tone og Tore på [email protected] for påmelding og mer informasjon.

Print Friendly, PDF & Email