RUNDHAUGMARTNA’N 2016 & INVITASJON TIL KENNEL SOLBERGNES

Rundhaugmartna'n 2015
Rundhaugmartna’n 2015

Kjære medlemmer ?

Lørdag 3. desember arrangeres Rundhaugmartna’n og i den forbindelse har vi en flott anledning til å vise frem våre flotte Bernere. Ta gjerne m/nissekostyme ect til både to og firbeinte ??

Rundhaugmartna`n er en tradisjonell martna som går av stabelen på Rundhaugen i Målselv første helga i desember. Det er salg fra boder, god mat, fin musikk og ulike aktiviteter for store og små.
Så her er det mange muligheter til å finne mange flotte julegaver ?

Når vi er ferdig på martna’n ønsker Solveig og Fredrik Aarborgh å invitere oss til Kennel Solbergnes.
Gården deres ligger noen km fra Rundhaug.
Her blir det mulighet for grilling av selvbragt mat og drikke,lek for hundene og god stemning. Ta på klær til å være ute i ? Aktiviteter som ski og akebrett ligger til rette for de som ønsker det…om snøen er kommet til da vel og merke ⛷

Vi møtes kl.1300 på Rundhaug i Øverbygd å tar oss først en felles tur på martna’n før vi kjører samlet til Kennel Solbergnes hos Solveig og Fredrik.
Fra Tromsø kjører man til Olsborg og tar av mot Rundhaug – Øverbygd. Man kan ikke misse martnaen som er rett ved veien på Rundhaug ca 2 mil fra Olsborg.
Om man likevel skulle ha vanskeligheter med å finne fram så ta kontakt med Unn Helen #917 37 355

Gi gjerne tilbakemelding til Marte per mail [email protected] innen lørdag 3.desember kl.1200 om du/dere ønsker å være med på en hyggelig sammenkost både førr to og firbeinte ?

Vel møtt ?

Rundhaugmartna’n

Kennel Solbergnes

Print Friendly, PDF & Email