Bidrag til Berner’n

På årsmøtet i april ble det valgt ny redaktør til medlemsbladet. Men vekslingen i redaktørstafetten har hverken gått smertefritt eller på skinner, så vi er kraftig på etterskudd når det gjelder Berner’n nr 2 – 2016. Opprinnelig manus frist var 20. april, men innholdet er ennå ikke klart til trykking. Faktisk er det en god del forventet stoff som fortsatt mangler.

Det er sendt ut e-post til alle komitèer og avdelinger, og vi håper at mye kommer på plass i løpet av noen dager. Ellers blir det et sørgelig tynt blad å ta med på ferie. Vi tar selvsagt også gjerne imot alle gode tips om aktuelle artikler, bilder av deg og/eller berner’n din, hverdagshistorier og annet. Er det verdt å dele på Facebook, når du ut til flere gjennom Berner’n. Send tekst og bilder på e-post, eller last det opp på redaksjonskomitèens nettside. Redaksjonen venter i spenning.

Print Friendly, PDF & Email