Årets berner-“walk” i Fjærland

hunde og eiere sammen med mammutmodeller utenfor bremuseumet
Hele flokken uten for bremuseumet i Fjærland

I år som i fjor inviterte vi til tradisjonell vårmønstring og “Bernese Friends World Wide Walk 2016“, #BFW2016, i Fjærland. Bortsett fra et noe mindre oppmøte enn i fjor og enn vi kunne ønsket oss, var det minst like vellykket. Tre hunder og fire personer møttes i solskinnet ved bremuseumet og ruslet langs veien utover mot Fjærland “city” og Den norske bokbyen.

hunder som sitter og ser på lunsjbordet
Klare for lunsjen…

Vi hadde forberedt oss godt, men kløvevesker og vogn stappet med lunsjmat som vi koste oss med nedenfor Hotel Mundal. Det er nok en overdrivelse å si at det var et yrende folkeliv rundt oss, men en og annen turist senket farten og tok seg tid til å se, smile og vinke. Tre stilige, hardtarbeidende hunder vekker hyggelig oppmerksomhet, og vi smilte og vinket tilbake.

Grillmaten gikk ned på høykant hos både to- og firbeinte, og etter fire timer var vi tilbake ved startpunktet og bilene. Her tok vi også dagens fellesbilde som sammen med noen andre ble rapportert til facebook-gruppen “Bernese Friends Worldwide” som vårt bidrag til den internasjonale bernerturdagen. Vi var nok ikke flest, men det var nok ikke mange som fikk en friskere farge i ansiktet enn oss. Det hadde trolig vært lurt å ta med solkrem selv om temperaturen gjorde det behagelig med ullgenser.

Hunder oo eiere på tur langs veien
Det er slikt man har bernervenner til
Print Friendly, PDF & Email