Medlemsmøte angående SU-saker

Da er det tid for SU-møte igjen og sakspapirene er nå lagt ut her: http://berner-sennen.no/komiteer/styret/samarbeidsutvalget/su-i-2016/

Alle avdelinger og komiteer sender representanter til dette møtet, også vi i Trøndelag, og denne personen representerer da alle medlemmer i avd. Trøndelag. For at denne representanten skal ha med seg vår mening om sakene til møtet, er det mest riktig å ha et medlemsmøte der vi går gjennom sakene i forkant. Vi har tidligere prøvd å arrangere slike møter, men det har vært kun styrets medlemmer som har møtt. Men vi ønsker å prøve igjen og håper at det er flere i avd. Trøndelag som ønsker å møte og si sin mening om sakene. Gi beskjed til Stig på mob 932 26 955 om du ønsker at vi holder et slikt møte, så vil vi arrangere medlemsmøte torsdag 28.01.16.

Mvh
Stig P.
leder i avd. Trøndelag

Print Friendly, PDF & Email