Redaktøren i Berner’n trekker seg

Det er med delte følelser jeg beklager å måtte trekke meg fra mitt verv som redaktør i Berner’n. Jeg er lei meg for at jeg ikke kan stå løpet ut, men samtidig veldig glad for å ha tatt steget og kommet inn på skole for å få meg en ingeniørutdannelse. Dette vil kreve såpass mye av meg de neste tre årene, at jeg må si fra meg alt jeg har av verv og fokusere 100 % på skole, siden jeg skal ha full jobb ved siden av.

Dette er sendt som mail til alle avdelingsledere, komiteledere og styret, i håp om at noen vet om noen som kan overta vervet for meg. Men jeg legger det ut på hjemmesiden og facebooksiden i tillegg, for å nå flest mulig aktuelle til å ta over vervet. I første omgang for de to siste numrene i valgperioden (nr. 4-2015 og nr. 1-2016), men helst en som kan ta over og ta på for lengre tid.

Redaktørjobben er nå mindre omfattende enn tidligere, i og med at vi har en grafiker som setter opp bladet for oss. Så redaktørens jobb er det administrative med å lede redaksjonskomiteen, samt det administrative med å få inn stoff, fordele det og sette sammen innholdet i bladet.

Jeg vil selvsagt gi vedkommende god opplæring, og det er laget rutiner for alt administrativt arbeid.

Håper alle kan ta en runde i sine avdelinger og komiteer, og forhøre seg om det er noen som kunne tenkt seg vervet. Arbeidet for nr. 4-2015 begynner i midten av oktober, så jeg skulle gjerne hatt noen så fort som mulig.

Krysser fingrene for at vi sammen kan klare å finne en erstatter!

Gi meg snarlig tilbakemelding om du vet av noen eller ikke, senest innen 30.09.

Vennlig hilsen
Tone 🙂

Print Friendly, PDF & Email