Festmiddag 5. september 2015

Invitasjon til festmiddag 5. september 2015

Norsk Berner Sennenhundklubbs styre inviterer til festmiddag lørdag 5. september 2015 klokken 19:00, og håper å samle bernervenner fra inn- og utland. Vi har reservert Sanngrund camping for dette formålet. Det vil derfor også være et egnet sted for overnatting, med sin gode plassering mellom de to utstillingsplassene.

På menyen står Sanngrunds biffgryte med ris og salat, og deretter blir det servert kaffe og kake. Pris er 290 kroner per person, minus eventuell rabatt.* Drikke utover vann og kaffe dekkes av hver enkelt.

Påmelding gjøres til Kjersti Rosvoll på epost [email protected] innen 15. august.
Betaling gjøres til kontonummer 1503.39.81241, ved NBSK v/Bente Risto Holmen, Åsen 10, 2022 Gjerdrum. Merk betalingen med hunden(e)s registreringsnummer.

*Rabatt: For hver hund påmeldt i offisiell klasse (altså ikke valpeshowet) på spesialutstillingen, får du 100 kroner i rabatt på middagen.

Print Friendly, PDF & Email