Berner’n nr. 2-2015

Hallo i vårsola!

På’an igjen! Berner’n nr. 2-2015 skal gjøres klar for å se dagens lys, og da trenger vi som vanlig hjelp fra dere!

Fristen for nr. 2-2015 er utsatt til 18. mai 2015, og vi vil da forhåpentligvis få bladet ferdig slik at det er ute før de fleste drar på ferie. (Fristen var i utgangspunktet satt til 15.5., men på grunn av helligdager, så flyttes den til 15.05.)

Vi vil gjerne ha inn stoff fra dere der ute. Hverdagshistorier, bernerglimt, barn og berner, utstillingsresultater, presentasjoner av hunder på StillGoingStrong-listen vår, eller det du ønsker å dele med oss andre i NBSK.

Alt stoff skrives i ren tekst, uten noen formatering. Husk å sette inn bildenavn og bildetekst. Bilder legges ved separat dersom du har satt inn bilder i filen du sender. Og bilder skal helst være større enn 1 MB, så send alltid inn originalformatet. IKKE forminsk eller rediger på bilder før du sender dem inn.

Alt stoff sendes til [email protected], eller via den nye funksjonen på nettsiden vår der du kan laste opp stoffet direkte

Har du spørsmål, kommentarer eller gode forslag, så ta kontakt!

På forhånd takk for ditt bidrag til Berner’n!
Med vennlig hilsen
på vegne av RK
Tone Alstad Pettersen
mob 934 47 020

Print Friendly, PDF & Email