Har du sendt inn mestvinnenderesultat?

Agility Gjennom ringen
En berner i agilityløypa.

NBSK kårer hvert år mestvinnende i eksteriør, agility og lydighet.

For eksteriør mottar klubben premielistene fra hver enkelt arrangør, og listen kan derfor oppdateres fortløpende. For lydighet og agility, derimot, er brukshundkomiteen avhengig av at utøvende konkurranse-ekvipasjer sender inn sine resultat selv.

Vi er allerede godt inne i 2015, men om det er noen etternølere som enda ikke har fått sendt inn sine resultat for 2014, har dere enda noen små dager på dere. Send resultatene til brukshundkomiteens leder, Cathrine Johansen, på epost [email protected]

Om en ikke har gått til rekordpoengsummer, oppfordrer vi likevel til å sende inn det en har oppnådd – slik får vi synliggjort at det finnes bernere som tester potene i agilityløypa og på lydighetsbanen.

Så ønsker vi lykke til i konkurranseåret 2015!

Print Friendly, PDF & Email