Nytt år, endelig ny nettside

Velkommen til Norsk Berner Sennenhundklubbs nye nettside. Vi tar spranget og lanserer Berner-Web’en i ny og flottere utgave. Klubben har vært tilstede på internett siden november 1996 i skiftende drakter. Fra januar 1997 fikk vi også som en av de aller første raseklubbene i Norge eget domene, www.berner-sennen.no.

Hittil har nettsidene stort sett vært laget ‘for hånd’ av ildsjeler blant NBSKs medlemmer, men når vi nå har nådd myndighetsalder, syntes vi at det var på tide å få profesjonell hjelp til utformingen. Siden november i fjor har en web-gruppe fra NBSK sammen med Smart Media i Steinkjer utviklet det du ser foran deg. Vi håper at du liker det du ser, og at det du leser kan være til hygge og nytte. Som alltid når en valp blir levert fra oppdretter er det en del som mangler på det vi forventer av en fullvoksen hund. Nettstedet slik det er i dag har også noen ‘hvite flekker’ som venter på å fylles, og det er vi i full gang med. Fortsettelsen blir spennende, så følg med, følg med!

Print Friendly, PDF & Email