Pinsetreffet 2015

Den årlige bernersamlingen for hele landet er en tradisjon eldre enn selve raseklubben, og er nå godt etablert som pinsetreffet vårt. Her samles bernerentusiaster fra hele landet, og ofte med besøk fra utenfor landsgrensene. Det er en sosial og trivelig helg, med berneren i fokus og et allsidig program.

Årets pinsetreff er 22.-25. mai, og vi samles igjen på Torpomoen i Ål.

Ta gjerne kontakt med utstillingskomiteen allerede nå, om du ønsker å bidra med gavepremie. Booking av overnatting skjer direkte til Torpomoen.

PM og program Torpomoen 2015

(Med forbehold om endringer/tidsforskyvninger)

Fredag:
– Innkvartering og uformell sosialisering

Lørdag:
09:00 – Trekkhundseminar med Anita og Bengt Mårtensson fra Svenska Sennenhundklubben. Instruksjon og anledning til å prøve med egen berner gjennom hele dagen.
11:00 – Valpeshow for berner sennenhund, hannhund og tisper. Dommer Stephen Hourihan, Irland.
11:00 – Lydighetsstevne for alle raser, med innlagt klubbmesterskap for berner sennenhund. Dommer Stein Ole Nergaard.
Ca. 11:30 – Offisielle eksteriørklasser for berner sennenhund hannhund, med utdeling av storcert. Dommer Stephen Hourihan, Irland.
15:00 – Appellmerkeprøve (hvis det er tid). Dommer Stein Ole Nergaard. Påmelding i sekretariatet, kroner 100,- (inkludert merke hvis bestått)
18:00 – Medlemsmøte, hvor blant annet sisteutkast til retningslinjer for avl skal diskuteres.
20:00 – Grillkveld. Ta med egen drikke og proteinkilde. Grill, salat og annet tilbehør er på plassen, men vi kommer tilbake med pris og mer informasjon.

Søndag:
10:00 – Offisielle eksteriørklasser for berner sennenhund tispe, med utdeling av storcert. Avls- og oppdretterklasser, BIR og BIM. Dommer Stephen Hourihan, Irland.
10:00 – Dagstur til Rikansrudkamben, med eller uten kløv. Turleder er Jan Roar Sekkelsten, leder av brukshundkomiteen.
12:00 – Aktivitetskonkurranse for barn med hund. Påmelding i sekretariatet, kroner 50,-
13:30 – Appellmerkeprøve. Dommer Stein Ole Nergaard. Påmelding i sekretariatet i løpet av lørdagen, kroner 100,- (inkludert merke hvis bestått)
Ca. 14:00 – uoffisiell parkonkurranse (etter at den offisielle utstillingen er avsluttet). En parkonkurranse består av en hannhund og en tispe fra samme eier, som vises samtidig i ringen av én handler. Påmelding i sekretariatet i løpet av helga, 100,-

Ta gjerne med engangsgriller eller tilsvarende for å samles til en uformell sosialisering av tobeinte på søndagskvelden.

Mandag:
Fjelltur med eller uten kløv cirka halvannen time, for de som ikke har det travelt med å komme seg hjem.

Det blir loddsalg begge dager, og effektkomiteen har stand med sine varer.

Påmeldingsfrist for valp, eksteriør og lydighet er 17. mai.

 

Print Friendly, PDF & Email