Europavinner og rasespesial

Informasjon om festmiddag.

PM for spesialen 06.09.2015.

Praktisk informasjon om utstillingsplassen.

Resultat.

I forbindelse med at NKK er vert for årets Europavinnerutstilling, arrangerer Norsk Berner Sennenhundklubb rasespesial påfølgende dag, søndag 6. september, på Hvam videregående skole. Dette blir en helg hvor vi forventer storinnrykk fra Europa, både deltagere og tilskuere, og det er lenge siden det har vært avholdt et så stort hundeevenement i Norge. På EDS er det påmeldt 175 voksne bernere og 16 valper. På spesialen er det påmeldt 150 voksne, 23 valper, og 12 avls- og oppdretterklasser.

Det vil bli utdelt storcert på denne spesialen.

Vi minner om at det fra 01.01.2015 ble innført nye utstillingsregler i Norge, slik at en hund blir nå fullcertet, og kan ikke ta imot flere cert enn de den trenger for championatet. Certet kan derfor bli delt ut til en som ikke en gang er plassert i klassen sin, så lenge den har fått CK.

Storcertet er hvilende for utenlandske hunder uten championat, slik at de blir norsk champion i det øyeblikk de oppnår kravene for tittel i et annet land.

NBSK har invitert følgende dommere:
Satu Ylä-Mononen, Finland: Valper, hannhunder, oppdretter- og avlsklasser.
Helen Davenport-Willis, Storbritannia: Tisper, BIR og BIM.

 

NKK har pålagt sine samarbeidende klubber å operere med samme påmeldingsavgift som de selv har for Europavinneren. Det vil derfor koste 590 kroner for voksne – 200 kroner for valp. Fra og med tredje påmeldte hund, er det halv pris for denne. Dette gjelder ikke valper.
I håp om å kompensere noe for den forhøyede påmeldingsavgiften, vil NBSK kjøre flat påmelding – altså ingen forhøyet pris til utvidet frist. Det er også i påmeldingsavgiften inkludert gratis parkering, inngang, katalog, gratis parklasse, og en deltagerpremie. Hver påmelding i offisielle klasse vil også gi 100 kroner i rabatt på den sosiale samlingen kvelden før.

For alternativ til overnatting, anbefaler vi Vormsund Golf Hotell, som bare ligger 11 km fra Sanngrund, og er dermed 11 km nærmere begge utstillingsplassene. Kontakt dem på epost for book, og bruk kodenavn Bernerspesial.

For ordens skyld tar vi med at dommerne på European Dog Show er Peter J M Montfoort, Nederland (hannhunder og BIR) og Terje Lindstrøm, Norge (tisper).

Med forbehold om mulige endringer.

Print Friendly, PDF & Email