Infoskjema for tispeeiere

Infoskjema for tispeeiere ved henvendelse til avlsrådet i forbindelse med
avlssaker

Ingen hund er perfekt, hver og en har både fordeler og ulemper. Vår avl skal ha som hensikt å forbedre rasen, og vi i avlsrådet ønsker å bistå de oppdretterne og hanhundseierene som måtte ønske det. Vi må unnvike å forsterke negative egenskaper og bør forsøke så langt det er mulig å finne avlsdyr som kompletterer hverandre. Jo mer kunnskap vi har om avlsdyrene jo større sjanse er det for at de rådene vi gir, bidrar til en positiv avl.

Når en tispeeier ønsker hjelp fra avlsrådet for å finne mulige avlshanner til sin tispe, ber vi om at dette skjemaet er utfylt. Skjemaet (PDF) kan lastes ned herfra eller man får det tilsendt ved henvendelse til avlsrådet.

Print Friendly, PDF & Email