Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Svensk-norsk fellestur med kløvhundprøve

4. juli 2022 - 6. juli 2022

Turfølge med kløvhunder

Velkommen til sommerens store eventyrvandring

Svenska Sennenhundklubben og Norsk Berner Sennenhundklubb samarbeider og inviterer sommeren 2022 til en fellestur med kløvhundprøver i Jämtlandstriangeln! Datoene er mandag 4. juli til onsdag 6. juli.

Turen er totalt 47 km lang og går gjennom storslagen natur på høyfjellet øst for Sylan i Trøndelag. Starten er på Storulvåns fjällstation måndag morgen den 4. juli. Den første dagen går vi til Sylarnas fjällstation. Den andre dagen går vi videre til Blåhammarens fjällstation, og tredje dagen vandrer vi tilbake till utgangspunktet Storulvån. Hit kommer vi relativt seint på ettermiddagen. Dagsetappene er mellom 12 og 18 kilometer.

Du velger selv om du vil bruke telt eller bestille plass på turisthyttene. Du kan også bestille mat på hyttene. Det lønner seg å bestille i god tid fordi antall hunderom er begrenset.

Du må også sørge for at hunden din er ID-merket, har kjæledyrpass, nødvendige vaksiner og er behandlet mot revens dvergbendelorm. Se Mattilsynets side om reise med hund

På denne turen kan du også ta både norsk og svensk kløvhundmerket i bronse, sølv eller gull, avhengig av hva hunden din har tatt tidligere. Tur- og prøveledere er Jan Roar Sekkelsten (NBSK-BK), Anna Fronth (SShk) og Kjersti Olsen (NBSK). Vi vil oppdatere denne siden med ytterligere informasjon etterhvert, men hold av datoene og bli med på sommerens store eventyr for deg og hunden din.

Har du spørsmål, kan du sende en e-post til [email protected].

Uforpliktende påmelding som interessert:

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Start:
4. juli 2022
Slutt:
6. juli 2022
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://www.svenskaturistforeningen.se/guider-tips/leder/jamtlandstriangeln/

Sted

Duved
Storulvån Fjällstation
Duved, Jämtland 83771 Sverige
+ Google-kart