Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Brukshundsamling på Venabygdsfjellet

august 1 @ 15:00 - august 6 @ 15:00

Brukshundkomiteen i NBSK inviterer til brukshundsamling på Bølisetra, Venabygdsfjellet. Her vil vi bruke dagene til aktivisere hundene våre både fysisk og psykisk i noe av det vakreste landskapet norsk høyfjell har å by på. Om kvelden har vi bernersosialt selskap med grilling, quiz og det vi ellers kan komme på av moro.

På programmet
Fredag kveld har vi invitert Jan Reinertsen fra Seleverkstedet til å holde foredrag om utstyr, trekk og kløv som trening av hund, og om skadeforebygging.

Ellers har vi muligheten til spor og søksarbeid i tillegg til lydighet på inngjerdet område på Bølisetra. Vi kan trekke vogner, og du får sjansen til å bli blant de første som tar kløvhundmerket i bronse. Og så skal vi selvsagt kose oss i godt bernerselskap. Du trenger ikke være der hele uka, men de som skal være med lengst vil bli prioritert når det gjelder sengeplasser.

Innkvartering

Soverom med køyesenger
Enkel standard, med hund på rommet

Bølisetra har 25 sengeplasser fordelt på tre boenheter. Standarden er svært enkel med utedo og èn dusj på deling. Hver boenhet har felles oppholdsrom og et lite kjøkken. I tillegg har vi tilgang til et større felleskjøkken og samlingsrom som vi vil bruke mest mulig. Det er også plass til telt, bobil og campingvogn, men vi kan ikke tilby strøm til disse.

Måltider
Vi gjør i utgangspunktet dette enkelt ved deltakerne ordner seg med den maten de selv ønsker. En viss samordning kan vi få til når vi ser hvor mange som blir med. Lundes turisthandel/Kiwi har åpent 364 dager i året, og der kan vi skaffe det som trengs.

Pris
Oppholdet er gratis utover en døgnpris på 150 kroner pr. person enten du sover ute eller inne. En liten inngangsbillett for å dekke foredraget til Jan Reinertsen kan bli aktuelt.

Kontakt [email protected] hvis du har spørsmål eller vil melde deg på.

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Start:
august 1 @ 15:00
Slutt:
august 6 @ 15:00
Hendelse Kategori:

Arrangør

NBSK Brukshundkomitèen
Telefon:
91148702
Epost:
bruks@berner-sennen.no
Hjemmeside:
http://berner-sennen.no/komite/bruks

Sted

Bølisetra
Rondevegen 1616
Ringebu, Venabygdsfjellet Norge
+ Google Map