Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Brukshundsamling på Venabygdsfjellet

31. juli 2019 @ 15:00 - 4. august 2019 @ 15:00

Brukshundkomiteen i NBSK inviterer atter en gang til brukshundsamling på Bølisetra, Venabygdsfjellet. Her vil vi bruke dagene til aktivisere hundene våre både fysisk og psykisk i noe av det vakreste landskapet norsk høyfjell har å by på. Om kvelden har vi bernersosialt selskap med grilling, quiz og det vi ellers kan komme på av moro.

På programmet
Fredag kveld har vi invitert Aud Lindholm til å holde foredrag om hundens luktesans og sporadferd. Ellers har vi muligheten til å trene både lydighet og rallylydighet på inngjerdet område på Bølisetra. Vi kan trekke vogner og du har sjansen til å ta kløvhundmerket i alle valører. Og så skal vi selvsagt kose oss i godt bernerselskap. Du trenger ikke være der hele uka, men de som skal være med lengst vil bli prioritert når det gjelder sengeplasser.

Innkvartering

Soverom med køyesenger
Enkel standard, med hund på rommet

Bølisetra har 25 sengeplasser fordelt på tre boenheter. Standarden er svært enkel med utedo og èn dusj på deling. Hver boenhet har felles oppholdsrom og et lite kjøkken. I tillegg har vi tilgang til et større felleskjøkken og samlingsrom som vi vil bruke mest mulig. Det er også plass til telt, bobil og campingvogn, men vi kan ikke tilby strøm til disse.

Måltider
Middagene blir innkjøpt og laget til kollektivt hvor utgiftene og oppgaver fordeles mellom deltakerne Andre måltider ordner hver enkelt seg med den maten de selv ønsker. En viss samordning kan vi få til når vi ser hvor mange som blir med. Lundes turisthandel/Kiwi har åpent 364 dager i året, og der kan vi skaffe det som trengs.

Pris
Oppholdet er gratis utover en døgnpris på kr 350 pr. person enten du sover ute eller inne. Oppholdet blir fakturert fra komiteen etter samlingen. Det blir en liten inngangsbillett for dagsbesøkende for å dekke foredraget.

Kontakt [email protected] hvis du har spørsmål eller vil melde deg på.

Brukshundkomiteen blir sponset av Turbulent.no, produsent av Laika-kløvenLogo turbulent.no

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Start:
31. juli 2019 @ 15:00
Slutt:
4. august 2019 @ 15:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

NBSK Brukshundkomitèen
Telefon
91148702
Epost
bruks@berner-sennen.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Bølisetra
Rondevegen 1616
Ringebu, Venabygdsfjellet Norge
+ Google-kart