Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Juletreff i Agder lørdag 12.12.15

12. desember 2015 @ 13:00 - 15:00

Velkommen til NBSK avd. Agders juletreff!

Lørdag 12. desember kl. 13 er det klart for årets juletreff i avdelingen vår, og vi håper riktig mange har anledning til å være med i år!

I år prøver vi oss på en ny vri for juletreffet – det blir juletreff i skogen – nærmere bestemt i «Jegers» som det kalles på folkemunne.

Vi møtes på parkeringsplassen ved fotballbanen på Preste
heia kl. 13.00 – så kan man velge om man vil gå skogsløypa eller lysløypa inn til samlingsstedet. I lysløypa er det båndtvang. Det er ikke lange turen, så den passer for både små og store, velger man lysløypa går det også greit med vogn bortsett fra de siste ca. 100 meter hvor det kan være litt kronglete.

Parkeringsplassen finner du her:

Fra øst: Kjør E18 inn mot Kristiansand, like etter bommen tar du av mot UiA (universitetet), kjør gjennom tunnelen og så til høyre i første rundkjøring, opp bakken og så ligger parkeringsplassen inn til venstre.

Fra vest: Kjør E18 forbi Kristiansand sentrum, og gjennom Baneheitunnelen, rett etter Oddernestunnelen tar du til høyre og følger veien mot UiA – over E18 og videre gjennom tunnelen og så er det samme som fra øst.

Det blir bål og selvfølgelig risgrøt med en mandel på lur, og jeg er ganske sikker på at nissen har lagt igjen noen pakker også, selv om han har det travelt før jul… Tilbake til parkeringsplassen går vi i samlet flokk med fakler!

sketch-1446907883472

Her er stedet vi skal være…

Vi vil gjerne at dere melder i fra om dere kommer og om hvor mange som kommer, dette på grunn av grøtbestilling. Vi vil også gjerne vite hvor mange barn som kommer, slik at vi kan få gitt beskjed til nissen: anilass@gmail.com eller [email protected] innen fredag 04.12.15.

For å dekke omkostninger til grøt og fakler koster det kr 30,- for voksne og kr 15,- for barn, dette betales på stedet.

Blir det mye snø blir det tradisjonelt treff på Hamresanden da skiløypene da blir kjørt opp i Jegers og fotgjengere ikke er velkommen – dette vil det bli gitt beskjed om til de som er påmeldt og via Facebook/hjemmesiden.

IMG_1694

Jumper er klar og vil på vegne av styret i NBSK avd. Agder ønske alle velkomen!

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Dato:
12. desember 2015
Tid
13:00 - 15:00
Kategori for Arrangement: