Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Fellestur på Hardangervidda

11. juli 2018 - 14. juli 2018

Kr200
Fellesbilde av deltakerne

I år er fellestur på fjellet, nærmere bestemt Hardangervidda tilbake på kartet, bokstavelig talt. Brukshundkomitèen inviterer til tur med eller uten kløv i uke 28, fra onsdag 11. til søndag 15. juli 2018. Dette er samme uka som NRK og Lars Monsen skal gå og sende “Hardangervidda minutt for minutt“. Det er selvfølgelig ikke tatt helt ut av det blå, for vi har lyst til å vise Norge flotte bernere med kløv og bernerfolk som liker å være ute. Det vil uansett bli anledning til å ta kløvhundmerket av alle valører i løpet av turen. Påmelding til prøve skjer på eget skjema.

Opplegget blir slik:

Den enkelte blir selv ansvarlig for å sørge for transport til og fra fjellet, samt å ha med seg nødvendig mat og utstyr for overnatting, eller bestille rom på turisthytte. Innsending av dette skjemaet er ikke bindende, men turlederne får vite hvem som ønsker å være med, og at du ønsker å bli informert hvis detaljene rundt turen blir oppdatert.

Informasjonen som gis her vil bare bli oppbevart og brukt til dette formålet. Når turen er over, vil lista bli slettet. Den deles heller ikke med andre og er ikke økonomisk eller moralsk bindende.

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Start:
11. juli 2018
Slutt:
14. juli 2018
Kostnad:
Kr200
Kategori for Arrangement:

Arrangør

NBSK Brukshundkomitèen
Telefon
91148702
Epost
bruks@berner-sennen.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Trondsbu
Hardangervidda Norge + Google-kart