Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Brukshundsamling på Venabygdsfjellet

1. august 2018 - 5. august 2018

Kløvtur ved Muen

NBSKs brukshundkomitè inviterer for andre året på rad til brukshundsamling. Det skjer på samme sted som i fjor, hos Pål Risstubben på Bølisetra, Venabygdsfjellet. Dette er et utpreget dugnadsopplegg hvor hvor innhold og program i stor grad vil avhenge av hvem som deltar og hvor mye hver enkelt går inn for å engasjere seg. Det blir en avslappet timeplan som til en viss grad følger vær og vind. Men noen faste poster kan vi lokke med:

  • Deltakere på kløvtur
    Foto: Monica Skavås

    Turer i høyfjellsterreng, med og uten kløv og niste.

  • Trening, tips og demonstrasjon av utstyr.
  • Prøver til kløvhundmerket i både gull, sølv og bronse.
  • Hundefaglig foredrag fredag kveld om et tema relevant for arbeidende hunder.

-Du finner påemeldingsskjema nederst på denne siden

Vertsskap

Monica Skavås og Tom Stenberg holder i trådene, ordner opp i eventuelle floker og har løpende kontakt med innehaver av setra, Pål Risstubben, en meget hyggelig og omtenksom mann.

Innkvartering
Bølisetra har soverom med enkel standard. Det er køyesenger av varierende bredde og du må regne med å dele rom med andre. Det er ikke innlagt vann, men bøtte og øse på hvert rom. Det er elektrisk strøm fra aggregat til lys og lading. Setra er utstyrt med toseters utedo og felles dusj med polettinnkast. Antall plasser er begrenset og i utgangspunktet er det prinsippet om først til mølla som gjelder, men vertene vil ha et ord med i laget slik at flest mulig som ønsker det får delta. Det er full adgang til å ha hunder på rommet.

Utenom husene på setra er god plass til telt, campingvogner og -biler. Det er ikke tilgang til strøm utendørs.

Måltider

tacobuffet
Foto: Monica Skavås

Middag kjøpes inn på felles etter overenskomst om menyen. Dette planlegges første kvelden, og ansvar for tilbereding fordeles mellom deltakerne. Utgiftene blir også fordelt etter hvor mange og hvilke måltider du er med på. Tørrmat til frokost, lunsj og niste holder den enkelte seg med selv. Det er felles kjøleskap i tilknytning til fellesrommet i hovedhuset. Hver enkelt må også holde seg med drikkevarer.

Faglig innhold
Som vanlig står deltakerne selv for mye av det faglige innholdet. Alle bidrar med spørsmål og svar, erfaringer, innspill og hjelp til selvhjelp. Fredag kveld kommer Line Østerhagen fra Nordisk Heste- og hundeterapiskole og holder foredrag om massasje og stretching som del av vedlikeholdet av arbeidende hunder. Hun er også invitert til å overnatte, og på lørdag formiddag vil det bli en workshop med praktisk veiledning og muligheter for utdypende forklaringer.

Pris
Prisen er i år satt til 300 kroner pr. døgn. Kr. 150,- for dagsbesøk. Samlingen er fra 1. til 5. august, men du melder deg på for så mange dager og de dagene du ønsker å delta.

Ytterligere informasjon:
Hvis det er noe du lurer på, ta kontakt med brukshundkomitèen

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Start:
1. august 2018
Slutt:
5. august 2018
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://berner-sennen.no/komiteer/bruks

Arrangør

NBSK Brukshundkomitèen
Telefon
91148702
Epost
bruks@berner-sennen.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Bølisetra
Rondevegen 1616
Ringebu, Venabygdsfjellet Norge
+ Google-kart