Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Brukshundsamling på Venabygdsfjellet

august 1 - august 5

Kløvtur ved Muen

NBSKs brukshundkomitè inviterer for andre året på rad til brukshundsamling. Det skjer på samme sted som i fjor, hos Pål Risstubben på Bølisetra, Venabygdsfjellet. Dette er et utpreget dugnadsopplegg hvor hvor innhold og program i stor grad vil avhenge av hvem som deltar og hvor mye hver enkelt går inn for å engasjere seg. Det blir en avslappet timeplan som til en viss grad følger vær og vind. Men noen faste poster kan vi lokke med:

  • Deltakere på kløvtur
    Foto: Monica Skavås

    Turer i høyfjellsterreng, med og uten kløv og niste.

  • Trening, tips og demonstrasjon av utstyr.
  • Prøver til kløvhundmerket i både gull, sølv og bronse.
  • Hundefaglig foredrag fredag kveld om et tema relevant for arbeidende hunder.

-Du finner påemeldingsskjema nederst på denne siden

Vertsskap

Monica Skavås og Tom Stenberg holder i trådene, ordner opp i eventuelle floker og har løpende kontakt med innehaver av setra, Pål Risstubben, en meget hyggelig og omtenksom mann.

Innkvartering
Bølisetra har soverom med enkel standard. Det er køyesenger av varierende bredde og du må regne med å dele rom med andre. Det er ikke innlagt vann, men bøtte og øse på hvert rom. Det er elektrisk strøm fra aggregat til lys og lading. Setra er utstyrt med toseters utedo og felles dusj med polettinnkast. Antall plasser er begrenset og i utgangspunktet er det prinsippet om først til mølla som gjelder, men vertene vil ha et ord med i laget slik at flest mulig som ønsker det får delta. Det er full adgang til å ha hunder på rommet.

Utenom husene på setra er god plass til telt, campingvogner og -biler. Det er ikke tilgang til strøm utendørs.

Måltider

tacobuffet
Foto: Monica Skavås

Middag kjøpes inn på felles etter overenskomst om menyen. Dette planlegges første kvelden, og ansvar for tilbereding fordeles mellom deltakerne. Utgiftene blir også fordelt etter hvor mange og hvilke måltider du er med på. Tørrmat til frokost, lunsj og niste holder den enkelte seg med selv. Det er felles kjøleskap i tilknytning til fellesrommet i hovedhuset. Hver enkelt må også holde seg med drikkevarer.

Faglig innhold
Som vanlig står deltakerne selv for mye av det faglige innholdet. Alle bidrar med spørsmål og svar, erfaringer, innspill og hjelp til selvhjelp. Fredag kveld kommer Line Østerhagen fra Nordisk Heste- og hundeterapiskole og holder foredrag om massasje og stretching som del av vedlikeholdet av arbeidende hunder. Hun er også invitert til å overnatte, og på lørdag formiddag vil det bli en workshop med praktisk veiledning og muligheter for utdypende forklaringer.

Pris
Prisen er i år satt til 300 kroner pr. døgn. Kr. 150,- for dagsbesøk. Samlingen er fra 1. til 5. august, men du melder deg på for så mange dager og de dagene du ønsker å delta.

Ytterligere informasjon:
Hvis det er noe du lurer på, ta kontakt med brukshundkomitèen

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Start:
august 1
Slutt:
august 5
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
http://berner-sennen.no/komiteer/bruks

Arrangør

NBSK Brukshundkomitèen
Telefon:
91148702
Epost:
bruks@berner-sennen.no
Hjemmeside:
http://berner-sennen.no/komite/bruks

Sted

Bølisetra
Rondevegen 1616
Ringebu, Venabygdsfjellet Norge
+ Google Map

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.