Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bernerens Jubileumsdag lørdag 8. september 2018

8. september 2018 @ 13:00 - 16:00

BERNERENS JUBILEUMSDAG!

BERNERENS JUBILEUMSDAG lørdag 08. september 2018 kl. 13!

I forbindelse med at NBSK og NBSK avd. Agder feirer 30-års jubileum i år skal vi ikke bare ha «Bernerens Dag», vi skal ha «Bernerens Jubileumsdag»!

Bli med på en flott dag på Hamresanden hvor hovedvekt er lagt på lek og moro og mat for hele familien!

Alt av servering er gratis, vi må derfor ha påmelding slik at vi vet hvor mye mat vi må kjøpe inn. Gi derfor beskjed til Lisbeth på [email protected]

Frist for påmelding har vi satt til 05.09.18!

PROGRAM:
I år satser vi på Aktivitetsløype og Hundeløp med en liten vri – og selvfølgelig lotteri!

AKTIVITETSLØYPE – Her blir det både spørsmål og praktiske oppgaver (pilkast, ringspill og ren gjetting). Du behøver ingen hund for å delta her! Spørsmålene blir nok en blanding av hund og annet – så enkelt at alle kan være med!
HUNDELØP – Hundeløp er alltid like gøy for både deltakere og tilskuere! Her må du nesten ha hund for å delta… Det blir hundeløp med en liten vri underveis…

Man behøver jo heller ikke å være med på konkurranser om man ikke har lyst – alle er hjertelig velkommen uansett! Det er alltid hyggelig med tilskuere og heiagjenger også!

Det blir som vanlig lotteri hvor man kan vinne litt av hvert av ting og tang – avd. Agders lotteri pleier ikke akkurat å mangle premier!

Siden det er jubileum i år, så har NBSK avd. Agder tatt spanderbuksene på, så ALT ER GRATIS – BÅDE KONKURRANSER OG MAT! Det eneste du trenger penger til er for å kjøpe lodd.

Det blir servert Pølser i brød, karbonader i brød, salat og dressing og potetsalat og vafler. Det blir en flaske brus pr. person – vil du ha mer enn det koster neste flaske kr. 25,-. Kaffe og te blir det også for de som ønsker det

Vi gjør unna konkurransene først, så blir det mat og drikke og etterhvert trekning på lotteriet!

LODDSALG – Her kan man kjøpe lodd kontant eller ved å Vippse, du kan da Vippse til 472 56 812 (Sissel Byberg), merk med BJD – Lotteri. 

Da håper vi riktig mange tar turen til Hamresanden denne dagen – om været blir så som så, så setter vi opp et stort telt slik at vi i alle fall kan spise under tak! Ta gjerne med stol!

Hjertelig velkommen til dere alle sammen hilsen styret i NBSK avd. Agder!!!

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Dato:
8. september 2018
Tid
13:00 - 16:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

NBSK avd. Agder

Sted

Hamresanden
Hamresandveien 15 4656 Norge + Google-kart