Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Tur- og brukshundsamling

september 2 @ 18:00 - september 4 @ 17:00

Bølisetra
Sammen med NBSK avd. Trøndelag arrangerer brukshundkomitèen «Hundens helg» på Bølisetra på Venabygdfjellet fra 2. – 4. september. Pål Risstubben som eier plassen vil også være der sammen med oss. Dette skal være ei helg med hunden i fokus og sosialt samvær. Bølisætra har adresse Rondevegen 1616, og ligger 25 km opp i fjellet fra E6 ved Ringebu i Gudbandsdalen, passelig midtveis mellom Trøndelag og Østlandet, og heller ikke avskrekkende langt fra Vestlandet over Strynefjellet. Nordfra er det raskest å ta av ved Hjerkinn og kjøre via Folldal.
Denne turen kan være en fin mulighet for nye medlemmer til å bli kjent med de andre i klubben. Dersom du har valp, kan dette være en fin sosialiseringsmulighet.
På programmet står frilufts- og leirliv hvor hunder og eiere blir utfordret fysisk og sosialt gjennom turer, samvær og samspill. Det vil bli muligheter for å få tatt kløvmerket både lørdag og søndag. Vi får også besøk av en veterinær som skal holde førstehjelpskurs for hund med oss.
Overnatting i hytter eller rom på stedet, eller så er det også plass til telt, campingvogn og bobil på plassen. På Bølisætra er det begrensede sanitærforhold; utedo og felles dusjrom. Ta kontakt med undertegnende for å melde dere på og bestille overnatting. Pris på overnatting er 500 kr pr. døgn pr. pers. Det er også andre overnattingsmuligheter rett i nærheten, til en noe høyere pris.
Det er ett felles kjøkken og spisestue på plassen som vi kan bruke. Ta med deg det du å hunden trenger av mat og snacks for helga, husk ekstra gode godbiter til hunden. Det er ti minutter å kjøre til Kiwi butikken på Venabygdfjellet. På lørdagen prøver vi å få til en felles middag, hva som står på menyen blir vi enige om når det nærmer seg.
Vil bare minne om at hver deltager er ansvarlig for seg selv og sin(e) hund(er) også plukker vi opp etter hunden(e) våre.
Program for helga:
Fredag
Kl.18.00 ankomst og bli kjent.
Kveldstur.
Lørdag
Kl.10.00 førstehjelpskurs for hund
Kl.13.00 kløvtur
Kl.18.00 felles middag og sosialt samvær
Søndag
Kl.10.00 kløvtur
Hjemreise
Gleder meg til ei flott helg på vakre Bølisetra.
Er det noe dere lurer på så ta kontakt.
Vertskap: Marianne Hatløy
Tlf.: 90553408
Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Start:
september 2 @ 18:00
Slutt:
september 4 @ 17:00