Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Onsdagstreff på Bygdøy (Asker og Bærum)

12. oktober 2022 @ 19:00 - 20:00

Denne onsdagen har vi felles tur på Bygdøy, oppmøte kl. 19:00. Vi møtes på parkeringsplassen på Huk, på Bygdøy. Hvis du ikke er kjent, gå inn på Google maps, slå inn Huk Parkeringsplass, så viser den vei. Vi møtes på parkeringsplassen til venstre når du kommer til veis ende, ved rundkjøringen. Iflg. nettsiden “parkomedia” er det betaling bare frem til kl. 20 – deretter gratis. Fra kl. 19-20 koster det bare 17 kr. Derfra tar vi en tur rundt på Huk-området.

Blant annet passerer vi statuen “Large Arch” som ble laget av den britiske billedhugger Henry Moore (oppført i 1978).

Vi ser også statuen “Ikaros” som ble oppført av den norske billedhuggeren Annasif Døhlen. Ikaros ble plassert på Huk i 1965.

Videre passerer vi Hukodden restaurant, denne ble opprinnelig bygget som badehus for Vidkun Quisling under krigen. Badehuset var tilknyttet Villa Grande (som i dag huser Holocaustsenteret, og ble kalt Gimle av Quisling) da Vidkun Quisling overtok dette i 1941. På begynnelsen av 50-tallet ble badehuset omgjort til strandrestaurant og har fungert som det helt frem til for ca. 4 år siden.

Og ikke minst, det er masse plass for hundene å løpe rundt å kose seg. Det har begynt å bli mørkt nå, så har du hodelykt, ta gjerne med denne.

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Dato:
12. oktober 2022
Tid
19:00 - 20:00
Kategori for Arrangement: