Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Avd Buskerud Bernese World Wide Walk, søndagstur i Hokksund

23. april 2017 @ 12:00 - 17:00

Søndagsturen går til Lauvtjern i Hokksund ☀️ Kontaktperson: Kari Anne Rustand 93 22 44 94

Turen er en koselig én og en halv times runde i bedagelig tempo på fine skogsstier. Regn med litt stigning på første delen av turen, og nedoverbakke på hjemturen, så velg gode tursko.

Vi tenner bål og koser oss midtveis, så sett av noen timer. Ta med grillmat ?eller matpakke, sitteunderlag og drikke ☕️ og gjerne noe til kaffen ???.

Ta med én vedkubbe eller to til felles bål ?

Veibeskrivelser:
Kommer du fra Drammenssida øst for elva (på samme side som Buskerud storsenter), så følg skiltene til Hønefoss og passér Jafs, Falkbanen og Braathens Bilco. Ta av til høyre ved Liens busser.

Om du tar av til Hokksund sentrum ved Haug Kirke, så må du gjennom sentrum, over brua og forbi Hokksund Barneskole. Ta til venstre på Ringeriksveien – mot Hønefoss.

Kommer du fra Hønefoss-kanten, så se etter Liens busser på venstre hånd etter Nes-kiosken og flisebutikken – og før Braathens Bilco og Hokksund sentrum.

Ta av fra Ringeriksveien og opp ved Liens busser. Kjør oppover bakken forbi Liens og hold til høyre i begge y-kryss. Følg veien opp til parkeringsplassen ved skogen på toppen av Nedre Ullernlia. Sørg for at du hele tiden har Haakestad Gård og jorder/dyrka mark på høyre side av bilen.

Sett GPS på Nedre Ullernlia 20-26, 3300 Hokksund.

VEL MØTT! ?

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Dato:
23. april 2017
Tid
12:00 - 17:00
Kategori for Arrangement: