NBSK avd. Asker og Bærum

Velkommen til oss 

Hos NBSK avd. Asker & Bærum finner du bernere og eiere i et trivelig og læringsrikt hundemiljø. Gjennom sosialt samvær og lek, kombinert med variert opplæring og trening, legger vi til rette for at både valper og voksne bernere skal utvikle et godt gemytt og gode egenskaper som brukshund. Videre arbeider vi for å ha et godt sosialt miljø blant klubbens medlemmer. En viktig suksessfaktor for å oppnå vår målsetning, er å ha aktive og engasjerte medlemmer. Vi samles ukentlig på onsdager klokken 19.00 – 20.00 (i vinterhalvåret, frem til påske, bare hver annen uke, i oddetallsuker).

For generell informasjon om avdelingen og aktivitetene våre, se vår Velkomstbrosjyre og vår Flyer, samt brosjyre vedr. Trekkaktiviteter i klubben.

Hva skjer, hvor og når?

Tid og sted for våre forskjellige aktiviteter gjennom 2024 finner du Aktivitetskalenderen (til høyre på denne siden). I tillegg har avdelingen en egen Facebookside, der vi løpende legger ut informasjon om våre aktiviteter. Vi bruker også Spond for å infomrere og registrere påmelding. 

Lurer du på hvor vi holder til? Her er møteplassene våre.

Her kommer oversikt over de forskjellige turene vi har i området rundt Levre skole: Turalternativ nr. 1, Turalternativ nr. 2 (osv, flere kommer etter hvert… ) 

Siste nyheter fra NBSK avd. Asker og Bærum Gå til arkiv