Avd oslo og omegn.

Vi √łnsker to og firbente en riktig god sommerūüėÄūüźēūüźĺūüĆěs√• sees vi igjen 21. august¬† p√• hytta.
Hilsen fra oss i styret ūüôā

Print Friendly, PDF & Email

Personvernerklæring

Personvernerkl√¶ringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om bes√łkende. Erkl√¶ringen inneholder informasjon du har krav p√• n√•r det samles inn opplysninger fra nettstedet v√•rt (personopplysningsloven ¬ß 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven ¬ß 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som bes√łker nettsidene √• oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som √• motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med √• lage et brukervennlig nettsted, ser vi p√• brukerm√łnsteret til de som bes√łker nettstedet. For √• analysere informasjonen, bruker vi analyseverkt√łyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (sm√• tekstfiler som nettstedet lagrer p√• brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser p√• nett. Eksempler p√• hva statistikken gir oss svar p√• er; hvor mange som bes√łker ulike sider, hvor lenge bes√łket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gj√łr at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres p√• Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen f√łr informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til √• identifisere den enkelte brukeren.

2. S√łk

Hvis nettsiden har s√łkefunksjon s√• lagrer informasjon om hvilke s√łkeord brukerne benytter i Google Analytics. Form√•let med lagringen er √• gj√łre informasjonstilbudet v√•rt bedre. Bruksm√łnsteret for s√łk lagres i aggregert form. Det er bare s√łkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til √• videresende lenker til nettstedet p√• e-post, eller til √• dele innholdet p√• sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til √• legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester b√łr derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til √• sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for p√•melding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for √• utf√łre de oppgaver de er ment √• gj√łre. P√•meldingsskjema er for at bes√łkende kan melde seg p√• eller registrere seg. Kontaktskjema er for at bes√łkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet p√• innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre form√•l enn √• svare p√• henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsl√łsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart f√łr innsendelsen blir slettet etter 30 dager. √Örsaken til denne lagringen er for √• bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. N√•r eposten er mottatt av mottaker s√• er det opp til mottaker √• avgj√łre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om spr√•kkode for spr√•k valgt av brukeren. Det kan v√¶re informasjonskapsler med informasjon som st√łtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller s√łk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.